Workshops voor het onderwijs – Leren laten leven

“Leren laten leven” wordt wel heel letterlijk met deze workshop Augmented Reality (AR) en Virtual Reality (VR) voor het onderwijs. Samen ontdekken we de onderwijskundige mogelijkheden van deze toegevoegde en/of virtuele werkelijkheid. Welke toepassingen worden op dit moment gebruikt? We gaan dieper in op de educatieve meerwaarde hiervan en de toekomstige ontwikkelingen. Daarnaast krijgen deelnemende docenten individuele tips hoe zij VR en AR de volgende dag nog in kunnen zetten in de klas.

Workshops voor bedrijven en organisaties

VR en AR bieden kansen voor uw organisatie die u niet wilt laten liggen. Tijdens deze workshop gaan we samen op onderzoek uit. De workshop is gericht op het ervaren van de mogelijkheden en het vrij brainstormen.Wat kan VR en/of AR betekenen voor uw organisatie? Welke best practices zijn de moeite waard om te bekijken?

“Inspirerend en informatief! Ik kan deze workshop iedereen aanraden”

Resulaat van de workshop

  • U heeft kennis gemaakt met de techniek van virtual- en augmented reality

  • U heeft inzicht in de mogelijkheden van AR en VR voor uw branche en de toekomstige ontwikkelingen

  • U heeft voorbeelden van toepassingen van VR en AR in de praktijk ervaren

Boek nu en ontvang gratis VR brillen!

Boek nu uw workshop VR / AR en ontvang 3 Virtual Reality brillen gratis! Zo kunt u direct uw collega’s laten ervaren wat VR kan betekenen. Scholen en andere onderwijsinstellingen ontvangen daarnaast 2 exemplaren van het recent verschenen boek Leren met AR/VR met daarin handige tips en werkvormen met VR/AR. Uw trainer is co-auteur van dit boek en schreef onder andere het hoofdstuk over Google Expeditions en het gebruik van de Giroptic IO VR camera.